Kulturen kring ån

Kulturen kring ån ordnades den 11 maj i Esbo centrum. Programmet riktade sig främst till barn och försiggick i Kannusalen och dess foajé. Esbo hembygdsförening deltog med café och öppet hus samt musikprogram i Lagstad hembygdsgård. Även skolmuseet var öppet.

Maria Kalaniemi uppträder med sång och dragspelsmusik. Hon avslutade med den vackra melodin De rosor och de blader. Efter henne fick vi höra Esbo spelmanslag. Ett hundratal personer besökte Hembygdsgården.

Utomhus kunde man bekanta sig med djur bl.a. en get och en ponny från husdjursparken Rehndal. Barnen kunde även delta i draghundsåkning. Unga teatern bjöd på ett traditionellt kalas med traktering, lekar m.m. i sitt partytält Finlands 100 år till ära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *