Stormskärs Maja

Esbobygdens ungdomsförbund ordnade i samarbete med Esbo hembygdsförening en teaterresa den 14 november 2015 till Åbo Svenska Teaters uppsättning av musikalen Stormskärs Maja.
 
Vi åkte med Charterbus R. Lundströms buss från Esbo station. I Åbo hade vi tid att besöka tid att besöka t.ex. saluhallen eller köpcentret invid teatern. Därefter intog vi ett välsmakande och rikligt  Skärgårdsbord, som  serverades i Åbo Svenska Teater.

Musikalen Stormskärs Maja visade sig vara en verklig pärla. Uppsättningen med stormande hav ch andra vedermödor beskrev mycket väl Majas och Jannes strävsamma liv utskären. De medverkande visade upp en stor energi i sitt spel, sång- och dansnummer. Deltagarna i vår resa verkade vara mycket nöjda med vad de fått uppleva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *