Kulturen vid ån 2009

Kulturen arrangerades den 11 juni 2009 för elfte gången. Här bjöds på glatt och familjevänligt program på svenska i Esbos äldsta kulturlandskap invid Esbo domkyrkas församlingsgård, Medverkande På scenen uppträdde bl.a. Benny Törnroos & Mumintrollen, Djungeltrumman & Arne Alligator, Calle Pettersson och Finns sommarteater och som socker på botten Country Express. Esbo hembygdsförening deltog med öppet hus i Lagstad hembygdsgård med Skolmuseet öppet, lotteri och servering. De yngre kunde bekanta sig med griffeltavlor och stilskrivning med bläck  Glad jazzmusik spelade orkestern VSOP (Very Superior Old Pals) och jubileumsvideon Kulturen vid ån 10 år visades

Vid Församlingsgården hade Hembygdsföreningen en tältplats där föreningens böcker kunde inhandlas och info om verksamheten delades ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *