Esbokarnevalen

Under Esbokarnevalen hölls öppet hus i Lagstad hembygdsgård onsdagen den 6 september 2006. Under en kaffekonsert med trubaduren Chrisu Österberg som underhöll med finstämda sånger och tänkvärda texter.

Magister Ragnar Sandell berättade under rubriken ”En rundvandring i Helsingfors centrum” illustrerat med ett stort antal diabilder. Vi fick höra om byggnader och annat i Helsingfors från kejsartiden, om arkitekterna Engel och Sonck mfl. intressanta personer och sevärdheter. Vandringen började med Storkyrkan och fortsatte med byggnaderna i kvarteren runt omkring.

Fotoutställningen Esbo hembygdsförening 90 år med drygt 160 textförsedda bilder visades även.

Evenemanget samlade en publik på drygt trettio personer. Arrangör var Esbo hembygdsförening med Solveig Forsberg som primus motor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *