Golf är en ypperlig sammanförande motionsform för föreningsaktiva

Esbo svenska pensionärer, Grankulla svenska pensionärer och Esbo Hembygdsförening träffades i golfens tecken på Gumböle golfs bana den 6.8.2018. På basen av de glada minerna kommer detta säkert att bli en tradition som sannolikt kommer att locka med även andra föreningar. Träffar av den här typen ger möjlighet att träffa nya personer och utbyta mer eller mindre viktig information. Alltså ett ypperligt sätt att sammansvetsa olika finlandssvenska aktörer oberoende av vilken sektor de är aktiva inom.

Den här golfdagen hade vi en liten tävling på golfbanan där sedan bästa dam, bästa herre och bästa förening premierades. Prisen fördelades jämnt mellan föreningarna så att bästa dam kom från GSP, bästa herre från EHF och bästa förening var ESP. Men framför allt en trevlig dag med lite motion, god mat och gott sällskap. Vad annat kan man önska sig en solig vacker sommardag.

Håkan Blomberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *