Musikalen Cats

Esbo hembygdsförening gjorde en teaterresa till Tampereen teatteri den 16 december 2017 . Vi lyckades få biljetter till dagsföreställningen 16.12. I resan deltog 36 personer. Inledninga av denna uppsättning av Cats far mycket fartfyllt och välspelad. Tyvärr vsar man till följd av tekniska bekymmer tvungna att avbryta föreställningen.

Teaterns personal var dock situationen vuxen och läget klarnade snabbt. Vi hade beställt en måltid efter föreställningen i teatern restaurang. Inom en halvtimme kunde vi sätta oss till bords och avnjuta en fin trerätters buffetmiddag med Finland 100 år-meny.

Trots missödet var stämningen god i bussen då vi åkte hem. Då vi kom hem hade Tampereen teatteri redan tagit kontakt med en uppriktig ursäkt över det inträffade och med klarläggande information om ersättning. Efter föreställningen äter vi en buffetmiddag med en Finland 100 år-meny.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *