Kulturen vid ån

Familjeevenemanget Kulören vid ån hölls den 13 juni på Lagstads skolas bollplan med omgivning. Även Esbo hembygdsförening deltog med café och program i Lagstad hembygdsgård.

I hembygdsgård bjöd vi på öppet hus med musikunderhållning av Glen Qvarnström, dragspel och Anders Backman, fiol medan föreningen Drama och teater (DOT) framförde medeltida flöjtmusik m.m. utomhus. Peggy Hellman från Nylands hantverkare höll en hantverksshop för barn och Esbo sångkör underhöll. Lotterna hade god åtgång och caféet i Hembygdsgården var välbesökt. Föreningen hade även en tältplats nere på Lagstads skolas bollplan, där vi informerade om vår verksamhet, delade ut broschyrer och saluförde våra böcker och DVD:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *