Bokmässan

Helsingfors bokmässa ordnades den 27-30 oktober 2011 i Mässcentret i Böle med en rekordpublik, som översteg 80 000. Även i år deltog Finlands svenska hembygdsförbund med en egen utställningsmonter, i vilken även Esbo hembygdsförening deltog med åtta publikationer och lika många funktionärer. Speciellt lyftes fram Esbo hembygdsförenings två nyutkomna böcker, vilka vardera presenteras under bokmässan. På Edith Södergran scenen intervjuades Tage Strandström och Ulf Johansson om boken Esbo från ovan – Espoo ilmasta – Espoo from above av redaktör Peik Henrichson. På samma scen intervjuades Kaj-Peter Mattsson om boken Bergsrådet Bergroth i Esbo skären av kulturrredaktör Wivan Fagerudd.

Intervjuerna kunde även ses på Yles internetsidor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *