Mångfald!

Ett fyrtiotal organisationer och organ i Esbo bjöd under evenemanget Mångfald! (Meistä on moneksi) på nyttig info och underhållning i Entresses bibliotek den 14 maj 2009 i Esbo centrum. Här bjöds på barnprogram, skuldrådgivning, mätning av blodtrycket och hälsorådgivning, lyckohjul och dansuppvisning m.m. Man kunde bekanta sig med planeringen av Esbo centrum, norra Esbo och Köklaxområdet. Speciellt de uppträdande barnen, bl.a. den barngrupp från Kirkkojärven koulu som framförde indiska danser och en ung rappare väckte stor uppskattning.

Även Esbo hembygdsförening delade ut info och hade sina böcker m.m. till salu. Ordförande Benita Åkerlund presenterade föreningen och speciellt Skärgårdsdagarna i Esbo illustrerat med ett bildspel gjort av Tommi Heinonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *