Vår uthyrning utvecklas och förändras

Esbo stads Skolmuseum flyttar till “Lilla Lagstad” och har frigjort utrymmen i övre våningen för annat bruk.

Vi har nu gjort om skolmuseets utrymme på andra våningen till en möteslokal som namngetts till Kirsti. Kirsti är den sista av de fem ursprungliga hemmanen som nu fått en egen sal namngiven i hembygdsgården. Utrymmet lämpar sig för möten med 20–25 deltagare och är utrustad med en stor bildskärm där man kan presentera saker och ting. Bildskärmen är även kopplad till antenn och ger alltså möjlighet att se på TV-program.
Man kan möblera utrymmet även för föreläsningar i klassformat. Intill mötesrummet finns ett litet kök med möjlighet att koka kaffe och te åt mötesdeltagarna.

Vuokraustoiminta kehittyy ja muuttuu

Espoon kaupungin Koulumuseon muutto ”Pikku Lagstadiin” vapauttaa meille tiloja muuhun käyttöön.

Olemme muuttaneet entisen koulumuseon tilat toisessa kerroksessa kokoushuoneeksi, jonka nimeksi on annettu Kirsti. Kirsti on viimeinen alueen alkuperäisestä viidestä tilasta, joka nyt on saanut oman salin nimettyä kotiseututalolla. Tila soveltuu 20–25 hengen kokouksia varten ja on varustettu isolla näytöllä esityksiä varten. Näyttö on kytketty antenniverkkoon ja mahdollistaa siten myös TV-kanavien katsomista.

Tila voidaan hyvin kalustaa myös luokkamuotoon luentoja varten. Kokoushuoneen vieressä on pieni keittiö missä on mahdollista keittää kahvia ja teetä kokousosallistujille.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *