Camilla Hellberg och Lina Teir i Hembygdsgården

 Berättarföreställningen ”Hur nära vill du vara?” med skådespelaren Camilla Hellberg och musikern Lina Teir fick vi uppleva den 22 januari i Lagstad hembygdsgård. Drygt trettio personer åsåg föreställningen.

”Hur nära vill du vara?” är en självbiografisk berättarföreställning om intimitetens betydelse för ett meningsfullt liv. År 2006 lämnar Camilla Hellberg skådespelaryrket för att återhämta sig efter en burn out som visar sig vara en andlig kris som kräver tid och uppmärksamhet.

För berättelsen och musiken stod Camilla Hellberg och för regin, dramaturgin och musikarrangemangen Lina Teir. Producent var Ona Ukkola. Efter den 1½ låha pjäsen deltog publiken i en diskussion om uppsättningen…

Arrangör är Esbo stads kulturtjänster i samarbete med Ebo hembygdsföening.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *